Stræk kroppen / yoga og mindfullness som øger din smidighed og styrker din præstationsevne.

Vi arbejder med klassiske yogastillinger i et dynamisk flow efterfulgt af dybe, behagelige stræk af de store musklergrupper og bindevæv. Du styrker kroppens balance og stimulerer dine  indre organer samt dit nervesystem. Det dybe naturlige åndedræt understøtter hele lektionen. Velegnet til dig som løber eller dyrker anden motion.

God morgen krop / yoga og mindfullness som vækker kroppen og frigører spændinger.

Vi starter dagen med spændingsfrigørende øvelser og klassiske yogastillinger i et blidt flow, der smører dine led, styrker muskler og balancerer dit nervesystem. Det dybe naturlige åndedræt er i fokus fra start til slut. Modvirker smerter i ryg, nakke og skuldre. Velegnet for begyndere og let øvede.

Yin yoga / Smidiggør kroppen og dermed sindet med Yin yoga, der har særlig fokus på bindevævet, som udgør 70% af kroppen og er altafgørende for vores bevægelsesfrihed. Yin Yoga er en rolig yogaform med fokus på en dybdegående udstrækning og afbalancering af kroppen, samt åbning af hoften og derved en frigørelse af rygsøjlen. Yin Yoga foregår primært siddende og liggende, oftest i intense stræk og med rigtig god tid til at opleve hver enkelt stilling. Denne måde at praktisere yoga på er meget meditativ og udrensende. I Yin yoga holdes stillingerne i længere tid (fra 3 til 10 min). Velegner for begyndere og øvede.

Mærk kroppen / yoga og mindfullness som genskaber den indre ro.

Meditativ yoga som smidigører krop og sind, herunder genskaber kontakten med kroppen, befrier spændinger og modvirker stress.  Det dybe naturlige åndedræt er integreret i hele forløbet. Det er vores mål at du efter lektioenen mærker at din krop og dit sind slapper af. Virker afstressende og spændingsfrigørende. Velegenet for begyndere og let øvede.


Yoga 50 plus / Vi arbejder med spændings frigørende yoga øvelser der forøger bevægeligheden og tilfører kroppen ny energi i et roligt tempo. På holdet er der også fokus på styrke, balance og kropsbevidsthed.

Yoga renser, styrker og smidiggør kroppen og skaber ro i sindet. Hver session afsluttes med guidet afspænding. Alle kan deltage, men undervisningen er særligt målrettet kroppens behov efter de 50.