CAROLINE COCO MØLLER LASSEN

Født 1976. Uddannet Yoga- og Mindfullness lærer på Yogaskolen i Helsingør (500 timer). Desuden uddannet i Yoga Undervisningsteknik og Praksis v/ Simon Krohn.

Yin Yoga teacher training v/Erin Flemming. Yin Yoga Immersion og Yin Yoga overbygning, samt Blid yoga overbygning (200 timer) v/Mari Nordstrøm. Senior Yogainstruktør v/ Brit Ziwes.

Yderligere har deltaget på flere workshops med Godfrey Devereux, Birgitte Gorm og Olivia Crooks. I min hverdag underviser jeg 50 plus yoga, blid yoga, skåneyoga og yin yoga i Espergærde Yogahus, Rungsted, Allerød og Hillerød.

Kropsterapi:

Kraniosakral terapi I og II samt teknikmoduler i Bækken/lænd, Skulder/ryg, Nakke/hals v/ Karin Sønderby, Institut for Kraniosakral Terapi. Thetahealer I v/ krops- og psykoterapeut Helle Brink. Anatomi, Fysiologi og Sygdomslærer v/læge Ole Købke.


"I mine teenage år startede jeg selv min yogapraksis på aftenskole, da jeg blev mor holdt jeg en pause, men vendte tilbage til yogaen som et naturligt og nødvendigt valg, da jeg i 2009 fik en nerveinfektion, der gav mig føleforstyrrelser og stærke muskelsmerter blev yogatræning, yinyoga og mindfulness min vej til helbredelse. 

Da jeg så hvor hurtige fremskridt jeg gjorde med yoga og mindfulness integreret i min hverdag, besluttede jeg, at gøre yoga til min profession, så jeg kunne give denne gave videre til andre. I dag bekræfter mine elever mig stadig i, at yoga og mindfullness er en yderst nænsom og effektiv vej ud af lidelse og tilbage til kroppen". Min mission er at gøre yogaens redskaber tilgængelig for ældre og folk der har særlige behov, eksempelvis efter et sygdomsforløb eller traume.”